Provoz na dálnici D1 před Hranicemi až do dnešního rána zablokovala nehoda pěti kamionů

HRANICKO – Provoz na dálnici D1 před Hranicemi včera zkomplikoval požár kamionu s textilem. V tvořící se koloně havarovalo dalších pět kamionů a dálnice tak musela být ve směru na Ostravu uzavřena. Provoz byl zcela obnoven až dnes brzy ráno.

O včerejším požáru kamionu s textilem na dálnici D1 před Hranicemi jsme vás informovali v tomto článku. Asi v 15:30 hodin byla na policii nahlášena další nehoda v tvořící se koloně před kamionem zničeným požárem na dálnici mezi Lipníkem nad Bečvou a Hranicemi. Řidič dalšího k amionu nestačil včas zabrzdit a narazil do nákladního auta v koloně před ním. Následně havarovaly ještě tři kamiony. „Došlo k většímu úniku provozních kapalin, likvidujeme sorbentem. Na místě 2 zranění. Dálnice bude na několik hodin uzavřena,“ informovali včera na Twitteru hasiči. Podle České televize byla dálnice zprůjezdněna až dnes po 5. hodině ranní. Dálnice v místě tak nebyla průjezdná téměř 14 hodin. Policisté odkláněli dopravu na starou silnici I/47 mezi Lipníkem a Hranicemi.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.