Řidič ignoroval stopku a střetl se s projíždějícím autem, zraněni byli čtyři lidé

KROMĚŘÍŽSKO – Čtyři zraněné a škodu ve výši 300 tisíc korun si vyžádala srážka dvou osobních aut na Kroměřížsku. Nehodou se teď zabývají policisté.

Havárie se stala dnes krátce před šestou ráno v Martinicích na Kroměřížsku. „Pětačtyřicetiletý řidič při jízdě po účelové komunikaci ze směru od Zahnašovic na Horní Lapač nerespektoval „stopku“, vjel do křižovatky, kde se střetl s osobním autem jedoucím po hlavní silnici. Jeho třicetiletý řidič jel ze směru od Martinic na obec Žeranovice,“ přiblížila policejní mluvčí Barbora Balášová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Na místo vyrazili hasiči ze Zlína a Holešova. „K nehodě jsme přijeli současně se Zdravotnickou záchrannou službou Zlínského kraje. U nehody došlo k zranění čtyř osob,“ informoval mluvčí hasičů Roman Žemlička.

V autech cestovalo celkem pět lidí, všechny na místě vyšetřili zdravotníci. „Pětačtyřicetiletého zraněného řidiče odvezli záchranáři do nemocnice ve Zlíně. Druhý řidič vyvázl z nehody bez zranění, jeho spolujezdec zranění utrpěl a byl převezen do Kroměřížské nemocnice,“ uvedla Balášová.

Dechové zkoušky u obou řidičů byly negativní. Škoda se vyšplhala na 300 tisíc korun.

Foto: Policie ČR
Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje