První český Národní cirkus Jo – Joo opět zve diváky

Všechny nadšence cirkusového umění opět zve do svého zimoviště ve ZBOŽÍČKU v okresu Nymburk první český Národní cirkus Jo – Joo.

V programu diváci shlédnou tematicky zaměřené představení s bohatou scénickou výpravou.

Aktuální cirkusová show nese název SUPERHRDINOVÉ VE SVĚTĚ CIRKUSU a je určená pro celou rodinu. Celým programem návštěvníky provede Joker se svým kamarádem Ghost Riderem, kteří diváky přenesou do rozmanitého světa superhrdinů. Na své cestě potkají například Spidermana, Ironmana, Batmana, Supermana, Hulka nebo třeba také Harley Quinn a mnoho dalších.
Diváci zde uvidí řadu domestikovaných, ale také mnoho exotických zvířat.

Z akrobatických vystoupení nebude chybět ani vzdušná akrobacie na šálách a kroužku, skvělé žonglérské výkony a mnoho dalšího. Bavit vás bude určitě kouzelné představení v podobě rychlopřevléků (Quick-change), ale také výpravná show, kterou vás provede fakír.

Ve vašich krásných městech nás letos nespatříte, proto Vás poprvé zveme k sobě domů, pod šapitó cirkusu Jo-Joo. Nový program Superhrdinové ve světě cirkusu slibuje propracovanou dramaturgii, bohatou scénu, kostýmy a k vidění samozřejmě budou oblíbené postavy superhrdinů, které vtáhnou do děje malé i velké diváky. Během víkendových představení si v prostorách pravé galerie našeho šapitó můžete prohlédnout výstavu fotografií oceňovaných fotografů Adolfa Ziky a Zdeňka Dvořáka, kteří jsou dlouholetými entuziasty cirkusového světa a kteří svými fotografiemi na plátně vzdávají hold památce principála Jaromíra Joo.

To a mnoho dalšího můžete vidět od 2. dubna do 29. května ve ZBOŽÍČKU 15, okr. NYMBURK, vedle Milovic, pod šapitó Prvního českého Národního cirkusu Jo-Joo, který vám tuto cirkusovou show předvede každou sobotu a neděli od 15 hodin. Vstupenky rezervujte na tel. 720 544 654 nebo na stránkách cirkusu zde.