Slovácké léto nabídne osvědčené kapely, stand-up, sportovní klání i rockovou operu

v plném proudu. Po dvou náročných letech se návštěvníci opět mohou těšit na skvělý hlavní program na Masarykově náměstí. Od 1. do 10. července nesmíte v Uherském Hradišti chybět!

Hudební program letos nabídne osvědčenou klasiku. Program bude pro všechny návštěvníky zdarma. „Hlavní stage bude hostit populární kapely z Česka a Slovenska, Tabák – Kabát revival, Argema, Alkehol, Mňága a Žďorp, Iné Kafe, Reflexy, No Name a Fleret. Poprvé se na Slováckém létě představí skupina Poetika. Vedlejší stage obsadí nejlepší regionální kapely a doplní tak celovečerní kulturní program na náměstí,“ láká zakladatel Slováckého léta Marek Pochylý.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Kolejní nádvoří bude tradičně patřit prémiovému programu. V plánu jsou hned dvě představení rockové opery Jesus Christ Superstar v podání Slováckého divadla, oblíbený folklorní večer nebo stand-up comedy večer.

Organizátoři už nyní spustili registraci k některým sportovním turnajům. „Konkrétně se jedná o tyto: volejbalové turnaje CZ Open, CZ NIGHT, CZ Mix Amatér, Český pohár. Dále Žhavé běhy, pétanque, in-line vyjížďka nebo spikeball. Další sporty budou postupně přibývat,“ doplňuje Marek Pochylý. Zájemci se mohou registrovat na webu Slováckého léta.

Festival nezapomíná ani na děti, pro které se připravuje příměstský tábor a spousta zábavy v parku u obchodní akademie. V rámci benefiční části Slováckého léta proběhne dražba exkluzivních sportovních fotografií, a výtěžek ze startovného turnaje MIX Amatér poputuje České olympijské nadaci. Návštěvníci i účastníci Slováckého léta budou mít opět možnost zapsat se do Českého národního registru dárců dřeně.