VIDEO: Traktor na Znojemsku vjel na přejezd na červenou, nehodu zachytila kamera

ZNOJMO – Kuriózní nehodu řešili ve čtvrtek dopoledne jihomoravští policisté. Odehrála se v prostoru železničního přejezdu na trati mezi Moravským Krumlovem a Bohuticemi. Řidič traktoru vjel do kolejí, i když svítila červená světla.

Policisty ve čtvrtek dopoledne zaměstnala neobvyklá nehoda. Řidič traktoru vjel do kolejí i přes červenou na zabezpečovacím zařízení. V tu dobu se k přejezdu blížil vlak. S velkým štěstím se šoférovi podařilo přejezd před nehodou překonat alespoň s traktorem, ke střetu tak došlo jen s vlekem, který měl za traktorem připojený. Ve vlaku nebyli žádní cestující. Strojvůdce, který před nárazem intenzivně brzdil, není zraněný.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Střet vozidla s vlakem končí zpravidla tragicky. „Zveřejněná nehoda je tak svými následky opravdu ojedinělá,“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka. Při vjíždění do kolejí je na místě zvýšená obezřetnost. V zájmu zachování vlastního zdraví se vždy vyplatí rozhlédnout, jestli se neblíží vlak.