Dvě dívky vběhly zpoza autobusu do jízdy osobnímu autu

NÁCHODSKO – Náchodští dopravní policisté, kteří řeší nehodu, k níž došlo uplynulý čtvrtek ve Žďáře nad Metují, potřebují svědectví neznámého šoféra, který se s dívkami střetl a proto po něm pátrají. Možná, že i vy máte pro vyšetřování důležité informace.

Děvčata vystoupila v 17:42 hodin z autobusu a za jeho zadní částí vběhla nečekaně do cesty šoférovi, který jel v protisměru. „Dle svědků se snažil na nastalou situaci reagovat, došlo však k jejich střetu. Poté co byl rodiči řidič ujištěn, že se nic nestalo, z místa nehody odjel. Kvůli lehkému zranění byly dívky převezeny do nemocnice k lékařskému ošetření,“ říká policejní mluvčí Lucie Konečná.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policisté žádají řidiče osobního vozidla a případné další svědky, aby se přihlásili přímo policistům z dopravního inspektorátu Náchod nebo telefonicky na telefonním čísle 974 534 251. Je možné využít také bezplatnou linku 158.