Řidiči, tudy neprojedete! Podvesná VI se na tři dny uzavře

ZLÍN – Rekonstrukce ulice Podvesná VI pokračuje. O nadcházejícím víkendu mají silničáři v plánu pokládat živičný koberec, celá ulice proto bude od pátku 22. dubna do neděle 24 dubna uzavřena. Autobusová linka č. 33 pojede po náhradní trase.

Obyvatelé Podvesné VI budou moct do ulice vjet pouze po domluvě se stavební firmou, a to jen v pátek a v neděli. „O výše zmíněném víkendu prosíme všechny občany, aby si naplánovali aktivity, u kterých budou potřebovat svá vozidla a tyto přeparkovali na jiná místa, která nebudou touto uzavírkou dotčeny. Trasy pro chodce zůstanou průchozí,“ informoval mluvčí magistrátu Tomáš Melzer.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Opravy se v sobotu a v neděli dotknou autobusové linky č. 33. „Naše autobusy budou o tomto víkendu jezdit v obou směrech po výlukové trase. Vyhnou se ulici Podvesná VI a budou jezdit rovně po Benešově nábřeží podél řeky Dřevnice a ulicí Podvesná XVII. Vynechají zastávky Podvesná VI a Podvesná X. V obou směrech jízdy budou po dobu výluky zastavovat na zastávce Baťova nemocnice-vozovna, ve směru jízdy do centra ještě na zastávce Podvesná XII a ve směru jízdy na Bartošovu čtvrť na zastávce Podvesná XVII,“ upřesnil vedoucí dispečer Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Jan Tesař.

Od pondělí 25. dubna bude průjezd obnoven v plném rozsahu. Stejně tak se linka 33 vrátí na běžnou trasu.