Strážníci během týdne opakovaně řešili mladého opilce. Nadýchal dokonce 5 promile

HRADEC KRÁLOVÉ – Muži z Moravskoslezského kraje se evidentně v královéhradecké metropoli zalíbilo a dopřával si až nadmíru alkoholu. Podle toho pak také vypadalo jeho chování. Obtěžoval nejen lidi na ulici, ale také si ustlal v autobusu MHD.

Poprvé městští policisté přijali oznámení na tísňové lince na mladého muže, když seděl na lavičce zastávky a volal o pomoc. Strážníci nalezli muže spícího na nahlášeném místě, při dechové zkoušce na přítomnost alkoholu nadýchal 3,24 promile. „V druhém případě, kolem poledne, volající uvedla, že na lavičce u jejich domu sedí podnapilý muž, který obtěžuje okolí a pokřikuje na lidi. Hlídce nadýchal 3,90 ‰ alkoholu v dechu,“ říká mluvčí městské policie Simona Pacltová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Třetí telefonická žádost o vyslání hlídky přišla ze strany revizorky, jelikož značně znečištěný a opilý muž ležel na podlaze autobusu. Strážníci museli problémového muže vynést ven z autobusu, poté u něj provedli dechovou zkoušku. Ta ukázala neuvěřitelných 5,05 promile. Nutné je ještě dodat, že ve všech třech případech skončil muž na záchytce.