Klobuckou přírodu čeká na Den Země velký úklid. Přidejte se!

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Do velkého jarního úklidu se o nadcházejícím víkendu pustí obyvatelé Valašských Klobouk a okolí. Dobrovolníci si mohou vybrat svou oblíbenou procházkovou trasu nebo jinou lokalitu ve městě. Akce Ukliďme Valašské Klobouky proběhne od 22. do 24. dubna.

Během úklidu si mohou účastníci v klobouckém infocentru průběžně vyzvedávat úklidové balíčky, které obsahují pytel, rukavice a motivační svačinku. Dostanou rovněž mapku sběrných míst, kam bude možné odpad skládat. Odvoz pak proběhne v pondělí 25. dubna.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Den Země si různými aktivitami povětšinou připomínají hlavně děti a studenti ve školách. Rádi bychom však zapojili do společné iniciativy co nejširší veřejnost, a tak na pátek 22. dubna, kdy slavíme tento mezinárodní svátek, a pak na následující víkendové dny, vyhlašujeme akci Ukliďme Valašské Klobouky. Budeme rádi, když tato výzva osloví všechny, kteří by se chtěli přírodě za její celoroční útočiště odvděčit alespoň malou protislužbou. Za každé pomocné ruce děkujeme,“ sdělil místostarosta města Karel Ptáček.