Na hrad Kámen se příští víkend slétnou čarodějnice. Pobaví děti netradičními prohlídkami

PELHŘIMOV – Příští víkend ožije hrad Kámen čarodějnickým rejem. Návštěvníci zde potkají hned několik čarodějnic, které během  netradičních přehlídek zabaví ty nejmenší. A tatínci si budou moci mezitím například prohlédnout sbírku motocyklů.

Na hrad Kámen se o víkendu 30. dubna a 1. května slétnou čarodějnice z blízkého i vzdáleného okolí. A potkat je budete moci během netradičních prohlídek konaných vždy v 10:30, 12:30 a 14:30 hodin, kdy budou bavit děti zapeklitými úkoly. Po jejich splnění obdrží děti speciální čarodějnický průkaz a malé drobnosti.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Návštěvu hradu si na přelomu dubna a května užijí ale i dospělí. Návštěvníky zejména z mužské populace potěší sbírka motocyklů, která se postupně rozrůstá o další nové přírůstky. Velice příjemná bude i procházka přilehlým hradním parkem, ve kterém je aktuálně k vidění nádherně kvetoucí alpinum. Tato miniaturizovaná skalnatá horská krajina zaručeně nadchne všechny milovníky květin.

Vzhledem k tomu, že v předchozích letech byl o mimořádné prohlídky velký zájem, je lepší si místa předem zarezervovat. Rezervaci na některou z šesti prohlídek můžete provést na telefonních číslech 565 426 609 nebo 721 846 931.