Po výbuchu na Vsetínsku se našla těla ženy a tří dětí, podle policie mohlo jít o vraždu

VSETÍNSKO – Otřesná událost vyděsila obyvatele Loučky na Vsetínsku. Po silné explozi zachvátil rodinný dům požár, který si vyžádal těžké zranění jednatřicetiletého muže. Dnes policisté oznámili, že se v sutinách domu našla čtyři mrtvá těla.

Na místo v neděli okolo páté hodiny ranní vyrazilo osm jednotek hasičů a byl vyhlášen třetí stupeň požárního poplachu. „Po příjezdu hasiči jedním proudem hasební vody požár uhasili. Poté rozebírali konstrukce domu a dohašovali skrytá ohniska. Následně odstraňovali sutiny a zpřístupnili tak prostor dalším zasahujícím složkám. Vzhledem k velkému poškození budovy museli hasiči provést statické zajištění zbylé části,“ popsala mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Při požáru byl vážně zraněn jeden člověk. „Zraněný jednatřicetiletý muž byl letecky transportován do nemocnice v Ostravě,“ uvedla policejní mluvčí Barbora Balášová.

Na místo se vydali kriminalisté i pes cvičený pro pátrání po osobách. Dnes policisté oznámili, že se v sutinách nalezla čtyři mrtvá těla. „Jedná se o jednu ženu a tři děti. Případ jsme předběžně kvalifikovali jako trestný čin vražda. Čekáme na výsledky pitvy,“ oznámila policie na Twitteru.

Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje