Usnul za volantem! 77letý řidič na Domažlicku narazil do protijedoucího auta

DOMAŽLICKO – Nečekaný šok včera kolem třinácté hodiny zažil třiašedesátiletý muž za volantem osobního auta značky Dacia Duster v obci Hluboká. Z Protisměru se na něj totiž náhle vyřítilo auto.

Sedmasedmdesátiletého řidiče auta Renault Kangoo, který jel ve směru od obce Loučim na Kdyni, po projetí pravotočivé zatáčky dle jeho tvrzení překvapil mikrospánek. Následkem toho vjel do opačného jízdního pruhu a došlo k srážce obou aut. Po nárazu byla Dacia navíc odražena za pravou krajnici, kde narazila do odstaveného auta Peugeot. Alkohol byl u řidičů vyloučen dechovými zkouškami. „Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Škoda na vozidle Renault Kangoo byla vyčíslena na 20 tisíc korun, na vozidle Dacia Duster na 50 tisíc korun a na vozidle Peugeot vznikla škoda 20 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté dopravního inspektorátu v Domažlicích,“ sdělila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Zdroj: PČR