Vážná nehoda u Kvasic si vyžádala tři zraněné, jeden z nich v nemocnici zemřel

KROMĚŘÍŽSKO – Zřejmě vysoká rychlost stála za těžkou havárií mezi Bělovem a Kvasicemi. Řidič tu nezvládl zatáčku a po střetu s protijedoucím autem se zastavil až o strom. Nehoda měla bohužel tragické následky.

Devětatřicetiletý řidič Passatu jel v sobotu po půl třetí odpoledne od Bělova na Kvasice. „Podle dosavadních informací nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, stavu a povaze komunikace a povětrnostním podmínkám, překročil nejvyšší povolenou rychlost mimo obec, díky čemuž vjel v levotočivé zatáčce na nezpevněný okraj vozovky, poté přejel do protisměru, kde se střetl s vozidlem Volkswagen Golf. Ve smyku Passat přejel opět na pravou nezpevněnou krajnici, pak do protisměru a vlevo mimo cestu, kde narazil do směrového sloupku, náletových dřevin a do vzrostlého stromu,“ vylíčila havárii policejní mluvčí Barbora Balášová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Řidiči a spolujezdec z Golfu vyvázli bez zranění, posádka Passatu už však stejné štěstí neměla. „Řidiče, dvaatřicetiletého spolujezdce a třiadvacetiletou ženu sedící na zadním sedadle odvezli záchranáři do nemocnice ve Zlíně. Spolujezdec z passatu zraněním v nemocnici podlehl,“ oznámila Balášová.

„Vzhledem ke zranění nebylo u řidiče možné na místě provést dechovou zkoušku,“ dodala mluvčí.

Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje