Geis opět podpořil vznik české komedie

Společnost Geis podpořila volné pokračování divácky nejúspěšnějšího českého snímku roku 2018. Zařadila se totiž mezi partnery filmu „Po čem muži touží 2“. Snímek s hvězdným obsazením vstoupí do kin 21. dubna 2022.

„Po čem muži touží 2 je dalším celovečerním snímkem, jehož vzniku jsme rádi napomohli. Naše společnost podporuje nejen sociální, ekologické, vzdělávací a technologické projekty, ale rádi se podílíme i na těch kulturních. Věříme, že diváci se u druhého dílu pobaví alespoň stejně dobře, jako u toho prvního,“ říká Kristýna Copková, marketingová manažerka společnosti Geis CZ, poskytující komplexní logistické služby.

Bláznivá komedie, na jejímž vzniku se Geis finančně podílel, vypráví o hledání porozumění mezi mužem a ženou. Anna Polívková alias Irena se jednoho rána probere v těle muže (Jiří Langmajer), které nenávidí. Zároveň má však možnost zjistit, jací muži vlastně jsou. Langmajer to komentoval: „Snažil jsem se tak nějak po svém s tou holkou ve mně vypořádat a doufám, že tak, aby se lidi bavili.“

Příběh je vtipným a výstižným obrazem partnerských stereotypů a rozdílů. Ve filmu uvidíte mimo jiné i Marka Taclíka, Terezu Kostkovou, Radka Holuba, Petru Špindlerovou a další.

Více informací na: www.geis.cz


O skupině Geis

Skupina Geis má hlavní sídlo v německém Bad Neustadtu. Její historie se začala odvíjet již v roce 1945, kdy Hans Geis založil dopravní společnost. Během své existence se rozvinula v globálního poskytovatele komplexních logistických služeb. Skupinu vlastní a řídí po celou dobu rodina Geis. Dnes zaměstnává kolem 6 100 lidí a v roce 2020 vygeneroval obrat 1,002 miliardy EUR.

Do skupiny patří společnosti v Německu, Švýcarsku, Lucembursku, Polsku, České republice a na Slovensku. Hlavní oblasti podnikání skupiny Geis jsou Road Services (paletové / kusové a celovozové přepravy), Logistics Services (kontraktní logistika, výroba obalů) a Air+Sea Services (letecké a námořní přepravy, speciální projekty přeprav).

V České republice patří do skupiny Geis firmy Geis CZ s.r.o., Geis CZ Air+Sea s.r.o., Geis Solution CZ s.r.o. a Spedition Feico, spol. s r.o. Na Slovensku je to Geis SK s.r.o. Česko-slovenská část skupiny zajišťuje komplexní logistické služby: kusové, paletové a celovozové přepravy, letecké a námořní přepravy, kontraktní logistiku včetně vývoje a výroby obalů, od jednoduchého skladování až po sofistikované logistické projekty. Zaměstnává více než 1500 pracovníků na 35 pobočkách. V loňském roce společnost Geis CZ oslavila 30 let na českém trhu.