Ševci vyrazí proti Jablonci ve výročních dresech

ZLÍN – Zlínští fotbalisté nastoupí k poslednímu domácímu utkání v nadstavbové části FORTUNA:LIGY ve speciálních dresech. Ty vznikly při příležitosti 700. výročí města Zlína. S Jabloncem se ševci utkají na Letné v sobotu 14. května.

Výroční dres, na jehož podobě se výraznou měrou podílel organizační tým oslav 700. výročí města, je jedinečný tím, že na jeho přední části je vyobrazena mapa Zlína v nejmenších detailech. Na hrudi pak dominuje logo 700. „Tuto akci podpořili také naši hlavní partneři, kteří umožní odehrát celý zápas v těchto výročních dresech zcela bez reklam, za což jim patří speciální poděkování. Spojení fotbalu s městem Zlín vnímáme do budoucna jako klíčové,“ sdělil viceprezident klubu FC FASTAV Zlín Zdeněk Grygera.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Jsem rád, že se po hokeji zapojili do oslav 700. výročí i fotbalisté. Pro fanoušky to bude zajímavé zpestření a pevně věřím, že výroční utkání oslavíme výhrou. Dresy si budou moci fanoušci a sběratelé po skončení zápasu vydražit v aukci, přičemž výtěžek poputuje na dobročinné účely,“ připomněl primátor Zlína Jiří Korec.

Fotbalové utkání je jednou z mnoha sportovních akcí, které se přidají k letošním zlínským oslavám. V den utkání se mohou fanoušci těšit i na doprovodný program a spoustu zábavy, který Letná nabídne už od 16 hodin.