Rodinná tragédie: tři zavraždění v Kostelci na Hané

PROSTĚJOVSKO – Hrůzná událost se stala v pátek odpoledne v třítisícovém Kostelci na Hané na Prostějovsku. Podle policie kriminalisté začali vyšetřovat násilné úmrtí tří osob. Podezřelý pachatel byl na místě zadržen a umístěn do policejní cely. Bližší informace k případu policie poskytne zítra.

„Krajští kriminalisté v Kostelci na Hané aktuálně prověřují násilné úmrtí tří osob,“ uvedla policejní mluvčí Marie Šafářová. Soused z ulice, ve které se zřejmě trojnásobná vražda stala, v pátek večer na místě řekl ČTK, že podle jeho informací zaútočil syn na svého otce a dva sourozence. Použil při tom údajně mačetu. Jedna z obětí zůstala po útoku ležet před domem. Policie podezřelého pachatele na místě zadržela a umístila do policejní cely. „Kriminalisté na případu stále usilovně pracují. Prošetřují veškeré okolnosti a souvislosti této tragické události,“ dodala Šafářová. Bližší informace k případu policie poskytne zítra v 11 hodin na brífinku, který se uskuteční v budově Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje v Olomouci.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.