Dvacetiletá řidička zahynula při nehodě na Žďársku. Policisté hledají svědky

ŽĎÁR NAD SÁZAVOU – Tragická dopravní nehoda se stala v neděli ráno u Škrdlovic na Žďársku. Mladá řidička narazila do stromu a na následky zranění zemřela. Pokud jste nehodu viděli, ozvěte se policistům na lince 158.

K nehodě došlo v neděli 1. května kolem páté hodiny ráno na silnici I/34 za odbočkou na obec Polnička mezi obcemi Škrdlovice a Stržanov. „Řidička s vozidlem projížděla po silnici ve směru jízdy od obce Škrdlovice směrem na Žďár nad Sázavou a z dosud nezjištěných příčin vyjela mimo komunikaci, kde narazila do stromu a následně se s vozidlem převrátila na pravý bok,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Mladá řidička utrpěla těžká zranění, přivolaní záchranáři jí už nedokázali pomoci. Policie nyní zjišťuje příčiny a přesnou dobu nehody. „Policisté se obracejí na případně svědky, kteří místem od nedělní půlnoci do pěti hodin ráno projížděli a zejména mezi obcemi Krucemburk a Stržanov si povšimli jízdy osobního vozidla Peugeot 406 a mají k dispozici záznam z palubních kamer svých vozidel, aby se obrátili na Policii ČR,“ dodala mluvčí.