Patnáctiletá dívka z Olomouce včera nepřišla domů ze školy. Neviděli jste ji?

OLOMOUC – Od včerejška policisté pátrají po patnáctileté dívce z Olomouce, která se nevrátila domů ze školy. Naposledy byla viděna včera ráno rodinnými příslušníky, když odcházela do školy. Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání.

„Od úterý 3. května 2022 pátrají policisté po 15leté dívce z Olomouce, která se nevrátila ze školy domů,“ uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová. Podle zjištění policistů do školy včera vůbec nepřišla. Rodinnými příslušníky byla naposledy viděna včerejšího rána, když odcházela z domu. Dívka není v ohrožení zdraví, či života.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Pohřešovaná dívka je vysoká 165 centimetrů, hubené postavy, má dlouhé rovné hnědé vlasy, hnědé oči a nosí dioptrické brýle. Na levé tváři má mateřské znaménko. Při odchodu z domu měla mít na sobě černé tepláky, černou mikinu značky Nike, bílo-černé botasky značky Adidas a černý školní batoh značky Nike, ve kterém by měla mít učebnice, sešity a další školní potřeby.

Pokud byste ji někde zahlédli, nebo věděli, kde se zdržuje, ihned volejte bezplatnou telefonní linku 158.