Konflikt mezi řidičem a cestujícím v jihlavském trolejbusu: Policie hledá svědky

JIHLAVA – S žádostí o pomoc se na veřejnost obracejí jihlavští policisté. Jde o událost, k níž došlo v sobotu 2. dubna ráno v trolejbusu linky C v Jihlavě. Pokud jste byli svědky konfliktu mezi řidičem a opilým cestujícím, ozvěte se policistům na lince 158.

„Do trolejbusu linky C nastoupil v časných ranních hodinách na ulici Březinova třiadvacetiletý muž, který byl pod vlivem alkoholu. Cestou usnul a kolem půl šesté ráno dojel na ulici Lípová na zastávku Horní Kosov – konečná. Dvaačtyřicetiletý řidič trolejbusu muže vyzval k odchodu a došlo mezi nimi ke konfliktu,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Konflikt probíhal nejdřív ve vozidle, poté i venku na zastávce. Řidič nakonec odjel. Muž měl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření.

Policisté potřebují zjistit, jak se celá událost přesně odehrála. Pokud jste trolejbusem v danou dobu cestovali a konflikt zaregistrovali, kontaktujte policejní tísňovou linku 158. „Uvítáme také informace od osob, které byly před šestou hodinou ráno v lokalitě trolejbusové zastávky Horní Kosov – konečná a konfliktu si všimly,“ dodala mluvčí.