Sháníte novou teplákovku? Je mezi čím vybírat!

Teplákové soupravy už dávno nejsou oblečením jen na doma nebo na cvičení. V dobře padnoucí teplákovce, kterou vkusně oživíte vhodnými doplňky, můžete vyrazit klidně i na nákup. Víte, kde takové teplákovky sehnat a s čím je nosit?

Tepláky jako hit doby

Dávno už naštěstí odzvonilo dobám, kdy byly teplákovky tolerovány jen jako oblečení na doma nebo na sportovní trénink. Dnes jsou tepláky a mikiny kousky oblečení, které můžete vídat i na přehlídkových molech. Pod palcem je tak mají i přední světoví návrháři. Nosit se dají téměř ke všemu, jsou neskutečně pohodlné a v případě bavlněných materiálů dokáží i zahřát. Značka ideál! Je tak jen málo příležitostí, kam tepláky nepatří – pokud ale zrovna nemáte nakročeno do divadle nebo kanceláře, po teplácích s klidem sáhněte. Díky možnostem střihu i barev, které trh nabízí, si totiž určitě vyberete takovou, která bude vyhovovat vašim představám i potřebám. Je totiž z čeho vybírat!

S čím sladit teplákovku?

Dobře padnoucí teplákovka bude vypadat skvěle sladěna s vhodnou obuví, kšiltovkou či bavlněným kloboukem. Právě ten je totiž posledním trendem v kategorii pokrývek hlavy. Teplákovky snadno doplníte jednoduchou přechodovou bundou nebo vestou a outfit plný pohodlí i stylu je na světě. Módní pravidla jsou nastavena velice benevolentně, a zrovna to má na tak svědomí i fakt, že vyjít ven v teplákách není nic, za co byste se měli stydět. Využijte toho a pořiďte si trendy tepláky s dobře padnoucí mikinou. Věřte, že nebudete litovat. Pokud sháníte další trendy kousek do šatníku nebo snad ještě ani jednu teplákovou nemáte, porozhlédněte se na webu Bolf.cz. Právě tam totiž najdete nepřeberné množství teplákových souprav různých stylů i barev! Chcete-li zazářit, vsaďte na barevnou teplákovku, která se stane nepřehlédnutelným kouskem i v sychravých dnech. Černou, bílou nebo šedou sadu tepláků a mikiny zase snadno sladíte s jakýmikoliv doplňky a botkami. Věřte, že si teplákovku zamilujete podobně, jako zástupy lidí před vámi. Jen si vzpomeňte, v čem jsou nejčastěji vyfoceny světové celebrity, pokud je fotoaparát zachytí ve volný den, který si užívají se svými blízkými? Jedině v teplákách a pohodlné mikině.

Když nemáte chuť na komplet…

Teplákové soupravy jsou obvykle složeny z mikiny a tepláků. Nikde ale není psáno, že je nutné je nosit jen a pouze dohromady. Proto můžete využít mikinu k džínám a teniskám, pokud se vám zrovna v komfortních teplákách do víru velkoměsta nebude chtít. Naopak k teplákům bude vypadat skvěle i volné tričko se zastrčeným kouskem látky vpředu nebo upnuté tričko a přechodová bunda. Zkrátka – fantazii se meze nekladou – a právě v módě tohle rčení dost možná platí dvojnásobně. Už víte, která teplákovka bude tou vaší? Ať už vyberete jakkoliv, věřte, že půjde o přesně o takový kousek oblečení, jehož koupě nebudete litovat. Pohodlí, styl a nedbalá elegance. To jsou slova, která by se mohla stát synonymy právě pro trendy tepláky a mikiny. Oba dva kousky mají za sebou dlouho historii a stále nás baví. A co víc – stávají se čím dál většími trendy!