Policisté hledají pár, který viděl srážku auta s koloběžkou

ZLÍNSKO – Zlínští kriminalisté hledají svědky střetu osobního auta s koloběžkou v Machové. Podle policistů jde o muže se ženou, kteří v době nehody projížděli kolem a ženě na koloběžce pomohli. Dnes požádali tyto svědky, aby se obrátili na linku tísňového volání 158.

K nehodě došlo ve středu 9. února kolem poledne v obci Machová na Zlínsku. „Řidička osobního vozidla Škoda Superb černé barvy vyjížděla z vedlejší komunikace, která směřuje od Sazovic kolem rybníka. Při vjíždění na hlavní silnici vedoucí od Otrokovic do Machové se střetla s ženou, která jela na koloběžce ve směru do obce Machová. Řidička koloběžky po střetu upadla na komunikaci, řidička Škody jí poté nabídla pomoc a odvezla ji do místa bydliště,“ popsala policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Protože měla žena po pádu bolesti, navštívila lékaře a zjistila, že utrpěla středně těžké zranění nohou. Událost proto oznámila na policii.

„Podle informací zjištěných v průběhu prověřování měli být svědky této dopravní nehody muž a žena, kteří jeli vozidlem kolem. Po srážce pomohli ženě, která z koloběžky upadla, vstát. Prosíme tento pár, aby se ozval na linku tísňového volání policie 158, jejich svědectví pravděpodobně pomůže kriminalistům objasnit přesné okolnosti nehody,“ vyzvala Kozumplíková.