Pozor v neděli na uzavírku pravého jízdního pruhu a omezení rychlosti na D11 u Kluk!

STŘEDOČESKÝ KRAJ – Od dvanácté hodiny v neděli 8. 5. do poledne v úterý 10. 5. musí řidiči na D11 v km 38,410- 0,315 u Kluk EXIT 39 ve směru na Hradec Králové počítat s uzavírkou pravého jízdního pruhu. V uvedeném úseku se bude jezdit pouze pruhem vlevo s omezením rychlosti.

V daném úseku se budou lokálně opravovat poškozené cementobetonové desky. Na zhruba dva kilometry dlouhém úseku bude provoz veden jedním jízdním pruhem vlevo. Po dokončení této opravy se následující týden přesunou práce do levého jízdního pásu ve směru na Prahu.

Staňte se členy FB skupiny Noviny kraje – Středočeský a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Mezi kilometry 44-52 zatím probíhají opravy rychlým tempem. Po odfrézování asfaltového krytu na požadovanou hloubku 120 mm od stávajícího povrchu vozovky byl celý opravovaný úsek zkontrolován. Od 2. 5. souběžně za frézování v jiných částech úseku, byla zahájena první pokládka nových asfaltových vrstev.