Stavební práce v Dvořákově ulici v Písku omezí dopravu

PÍSEK – Řidiče v Písku projíždějící Dvořákovou ulicí čekají od dnešního dne, tedy pátku 6. května dopravní omezení. Ta potrvají zhruba dva týdny, konkrétně do 19. května. Na největší omezení je třeba se připravit již tento víkend.

Důvodem jsou výkopové a stavební práce související s výměnou parovodu za horkovod. „Provoz bude sveden do dvou jízdních pruhů a motoristé jedoucí od Pražské ulice nebudou moci odbočit do sídliště Portyč,“ sdělila mluvčí písecké radnice Petra Měšťanová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Stavební práce dopravu nejvíc omezí o víkendu 7. a 8. května. To bude ulice na nezbytně nutnou dobu průjezdná jen jednosměrně. „Řidiči jedoucí od Kollárovy ulice budou muset využít objízdnou trasu, která povede Jablonského, Třebízského a Topěleckou ulicí do ulice Pražská,“ uvedla Měšťanová. Podle jejích slov výkopové práce neovlivní provoz MHD, obsluha obou zastávek zůstane zachována.