Tři bouračky a tři zranění lidé, hasiči a záchranáři měli plné ruce práce

KRÁLOVÉHRADECKO – Střet dvou osobních aut a dvě nehody motorkářů. Během včerejšího dne se jak profesionální a dobrovolné hasičské jednotky, tak i zdravotnická záchranná služba rozhodně nenudili.

Na Hradecku se stala jedna dopravní nehoda, a to přímo v královéhradecké metropoli. Zde krátce před osmou hodinou ranní došlo v ulici Akademika Bedrny ke střetu dvou osobních aut. Místní profesionální hasiči z centrální stanice zabezpečili obě vozidla proti požáru a zasypali uniklé pohonné hmoty sorbetem. Při nehodě se bohužel jeden člověk zranil a musel být převezen zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Na Jičínsku havaroval v Radkyni mezi Novou Pakou a Bělou u Pecky motorkář. Záchranáři ho museli odvést do nemocnice. Na místě zasahovala profesionální jednotka z Nové Paky.

Na Náchodsku došlo k jedné bouračce, a to krátce před devátou hodinou ranní. „Náchodští profesionální hasiči a dobrovolní hasiči z Červeného Kostelce byli dopoledne přivoláni k dopravní nehodě osobního vozidla a motocyklu, která se stala ve Lhotě za Červeným Kostelcem,“ říká mluvčí hasičů Martina Götzová. Zraněný motorkář byl odvezen do nemocnice na ošetření.