Občané přemýšlí, kudy se dostanou na polikliniku

NÁCHODSKO – Se zahájením generální opravy silnice vyvstala občanům otázka, kudy se mají dostat na polikliniku, když průchod stavbou není možný. Někteří se obávali, že zařízení není v současné době v provozu.

V uplynulých týdnech byla zahájena rekonstrukce hlavní silnice ve městě Broumov, ta však lidem zkomplikovala přístup do místní polikliniky. Lékařské zařízení je ale občanům nadále k službám, hlavní chod je však k dispozici pouze po chodníku od restaurace Střelnice. Boční vchod je pak přístupný z Masarykovy třídy. „Po chodníku kolem restaurace dojdete jen k samotné budově polikliniky, dále je cesta neprůchozí, chůze stavbou není možná. Pokud jdete pěšky nahoru po chodníku kolem restaurace ve směru na centrum, použijte schodiště u restaurace Střelnice. Pro kočárky je nutno použít cestu kolem „malé budovy“ ZŠ Hradební,“ dodává za město Jiří Škop.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.