Policie na Rakovnicku pátrá po uprchlém vězni! Nesnažte se ho zadržet a volejte 158!

RAKOVNÍK – Kriminalisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po 42letém vězni, který svévolně opustil 9. května 2022, v době půl jednou a druhou odpoledne nestřežené pracoviště na Obecním úřadě v obci Čeradice na Lounsku, kde pracoval v rámci výkonu trestu.

Podle posledních poznatků by se mohl vyskytovat v Čisté a jejím okolí na Rakovnicku. Hledaný je vysoký asi 182 centimetrů, hubené postavy. Obličej má oválného tvaru zúženého k bradě a hnědé oči. Vlasy má černé, krátce střižené a na tváři strniště.

Staňte se členy FB skupiny Noviny kraje – Středočeský a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Výrazným poznávacím znamením u hledaného je tetování, které má na obou nadloktí. Na levém má vytetovaný čínský znak a na pravém symbol srdce. Rudolf Navrátil má při hovoru špatnou výslovnost.

V době svévolného odchodu z pracoviště měl na sobě šedé triko s krátkým rukávem, černé kalhoty a oranžovou reflexní vestu. Co má nyní, není známo. Hledaný by neměl být pro okolí nebezpečný, ale i tak se ho nesnažte sami zadržet a rovnou volejte policii.

Pokud jste hledaného muže viděli nebo víte, kde by se mohl nacházet, kontaktujte policii na tísňové lince 158.