Volání pro Ukrajince – usnadnění komunikace mezi Čechy a Ukrajinci / Телефонна лінія для українців – полегшення спілкування між чехами та українцями

Volání pro Ukrajince je název webu, jehož cílem je zprostředkování komunikace mezi Čechy a Ukrajinci prostřednictvím simultánního překladu během hovoru. Web takto umožňuje ukrajinským občanům komunikaci v jejich rodném jazyce s českými institucemi a úřady.

Provozní doba: Po – Pá: 8:00 – 16:00

Existují tři možnosti, jak službu využít:

  • Přímo z uvedeného webu.
  • Zavoláním na linku 800. Nově je možné telefonovat s překladem mezi českým a ukrajinským jazykem i bez chytrého telefonu nebo internetu. Stačí zavolat na bezplatnou linku (+420) 800 900 909, zadat číslo volaného a hovor s překladatelem bude zahájen.
  • Služba Komunikace tváří v tvář je vhodná, pokud potřebujete komunikovat ihned přímo na místě. Opět prostřednictvím bezplatné linky (+420) 800 900 909 provedete potřebnou volbu. Mobil položíte mezi sebe a druhého. Následně zvolíte hlasitý odposlech, abyste slyšeli překlad tlumočníka

Скористатися послугою можна або безпосередньо з цього сайту, або зателефонувавши за номером 800 900 909. Якщо вам потрібно негайно спілкуватися на місці, використовуйте опцію інтерпретації «Лицем до лиця».

Může vás zajímat / Вам може бути цікаво

Desatero pro občany Ukrajiny pracující v ČR / Десять заповідей для громадян України, працюючих в ЧР