V ulici je hotový nový chodník, přibylo také parkoviště

NÁCHOD – Z kompletní rekonstrukce za miliony se budou těšit nejen místní, ale také návštěvníci lázní. Stavební práce se týkaly silnice, chodníků, kanálů i veřejného osvětlení.

Od tohoto týdne mohou občané plně využívat nově opravenou silnici včetně parkoviště v ulici U Zbrojnice v Bělovsi. Kompletní rekonstrukce začala v březnu, byly pokládány nové vrstvy, asfalt a došlo také k obnově chodníků. Stavební práce si vyžádaly z rozpočtu částku ve výši necelých sedm milionů korun. Dále mezi mostem a úpravnou minerální vody vzniklo parkoviště pro deset aut, které ocení hlavně návštěvníci areálu Malých lázní. Nechybí ani nové veřejné osvětlení a dešťová kanalizace. „Obyvatelé této části Náchoda si tak po šesti letech čilého stavebního ruchu v těchto místech mohou konečně oddychnout a společně s návštěvníky Malých lázní se těšit z vydařené kompletní proměny,“ dodává za město Nina Adlof.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.