VIDEO: Poznáte tyto muže? Jeden z nich ukradl v jihlavské prodejně mobil

JIHLAVA – V souvislosti s krádeží mobilního telefonu pátrají jihlavští policisté po třech mužích, které v místě zachytila bezpečnostní kamera. Pokud muže na videu poznáte, kontaktujte policisty na lince 158.

Do prodejny v Jihlavě vstoupil v sobotu 9. dubna po osmé hodině večer muž a začal si prohlížet vystavené mobilní telefony. Vzápětí se k němu přidal jeho společník. „Oba se pohybovali u pultu s telefony, se kterými manipulovali, a v prostoru obchodu. Následně přišel k vystaveným mobilním telefonům jiný muž a jeden z telefonů si odnesl,“ sdělila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Jednalo se o mobilní telefon Apple iPhone 13, černé barvy, za více než 20 tisíc korun.

Při pátrání po třech mužích se policisté obracejí na veřejnost. Pokud tyto muže znáte nebo víte, kde se nyní nacházejí, sdělte to policistům na tísňové lince 158. Pro policii jsou zároveň důležité i informace o odcizeném mobilu, stejně jako cokoliv, co by napomohlo k vyřešení případu.