K čemu jsou dnes muži, zjistíte v divadelní komedii

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Melou muži z posledního? Hodí se do moderního světa? K čemu vůbec v době, kdy nemusí nikoho chránit před divokou zvěří a jejich svaly zastupují stroje, jsou? V napínavé komedii Program na záchranu mužů, jejíž konec vás jistě překvapí, získáte odpovědi na všechny otázky.

Možná to nevíte, a nejspíš je to tak dobře, protože tenhle projekt je tajný. Jistá část vědecké veřejnosti se totiž domnívá, že muži melou z posledního. Že se na rozdíl od komunikativních a flexibilních žen do moderního světa nehodí, protože se mu nedokáží přizpůsobit. Muži mají čím dál míň možností se předvést, nebo něco velkého vykonat. Jejich svaly a pěsti dnes zastupují všelijaké stroje. Severní i jižní pól, jakož i vše ostatní na této planetě, jsou dobyty. Nikoho není třeba chránit před divokou zvěří, protože divoká zvěř neexistuje. Muži opouštějí své tradiční pozice. Některé indicie dokonce připouštějí, že degenerují. Propadají trudnomyslnosti a zmaru. A to je škoda. A tak vznikl tajný program na záchranu mužů. V Národním ústavu duševního zdraví v Klánovicích u Prahy jsou s ním nejdál.

Zajímá vás, jaké programy na záchranu mužů se jim zatím podařilo vyvinout? Přijďte se na to podívat! Sexuologická laboratoř SL2 vám bude k dispozici 17. května v Domě kultury Metropol v Českých Budějovicích. Napínavá komedie s Romanem Zachem a Sandrou Novákovou Program na záchranu mužů začíná v 19 hodin.