Osmnáctiletý motorkář havaroval a skončil v jesenické nemocnici

JESENÍK – Jízdu na motorce v sobotu v Jeseníku nezvládl osmnáctiletý mladík. V zatáčce mu na štěrku podklouzlo kolo, i s motorkou spadl na silnici a zranil se. Na ošetření byl převezen do jesenické nemocnice.

V sobotu 14. května po poledni havaroval v Jeseníku v Bezručově ulici 18letý motorkář. Mladík jel od centra města směrem na Českou Ves. „Při průjezdu zatáčkou v důsledku nepřiměřené rychlosti mu na štěrku podklouzlo přední kolo, přičemž ztratil kontrolu nad řízením. Dostal smyk, poté i s motocyklem upadl na silnici a setrvačností pokračoval dál ještě několik desítek metrů,“ objasnila příčinu nehody policejní mluvčí Marie Šafářová. Ovlivnění alkoholem policisté vyloučili dechovou zkouškou. Mladý motorkář byl se zraněním převezen na ošetření do jesenické nemocnice. Škoda na motocyklu byla předběžně odhadnutá na 20 tisíc korun. Policie vyšetřuje okolnosti nehody.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.