Zloděj v Kopřivnici kradl v domku, zatímco nic netušící majitel pracoval na zahradě

NOVOJIČÍNSKO – Nepozornosti šestasedmdesátiletého muže pracujícího na zahrádce využil dosud neznámý pachatel v Kopřivnici. Zloděj bez váhání vnikl do rodinného domu, odkud odešel s lupem v hodnotě pět tisíc korun. 

„Trestný čin se stal 10. května mezi druhou a čtvrtou hodinou odpolední v Kopřivnici na ulici Mírové,“ sdělil k případu policejní mluvčí René Černohorský s tím, že pachatel do domu vešel nezamčenými dveřmi.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Pachatel po vniknutí do domu našel volně položenou příruční tašku. „V pánské tašce měl její majitel peněženku, včetně osobních dokladů a také doklady k motorovým vozidlům, platební karty a finanční prostředky,“ doplnil informace Černohorský.

Škoda, kterou pachatel svým jednáním způsobil, je ve výši téměř 5 tisíc korun. Přečinem se nyní zabývají policisté z obvodního oddělení v Kopřivnici. Veřejnost může policii anonymně sdělit jakékoli informace vedoucí k dopadení pachatele na telefonní číslo 974 735 731.