Video: Dvojice odcizila zlaté řetízky za několik desítek tisíc korun. Nepoznáváte je náhodou?

HRADECKO – Policisté pátrají od poloviny března po identitě ženy a muže, kteří v prodejně zlatnictví jednoho hradeckého obchodního centra kradli. K odhalení dvojice, která může vyfasovat až dva roky za mřížemi potřebují policisté pomoc veřejnosti.

Ke krádeži došlo 13. března krátce před jednou hodinou odpolední. „Z dodaných videozáznamů jsme zjistili, že do obchodu vstoupila žena a muž, kteří projevili zájem o koupi řetízku. Začali si ho vybírat a různé varianty zkoušet. Zatímco žena pokračovala ve vybírání, muž využil nepozornosti prodavaček a odložené řetízky ze středového pultu odcizil,“ říká mluvčí policistů Iva Kormošová. Vychytralá dvojice ukradla tři řetízky v hodnotě skoro 50 tisíc korun.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Jelikož se do současnosti bohužel nepodařilo zjistit totožnost hříšníků, tak se policisté obracejí s žádostí o pomoc na veřejnost. Pokud muže či ženu poznáváte, kontaktujete prosím tísňovou linku na čísle 158, nebo se dostavte na jakoukoliv policejní služebnu.