Vyberte si z divadelních představení pod širým nebem

TROCNOV – Pět divadelních představení pod širým nebem vás v rámci Trocnovských divadelních slavností vezme do doby lockdownu, za Saturninem, mezi lehké děvy, na správnou adresu a zažijete i dívčí válku. Nevěříte?

Na dobu nedávno minulou zavzpomínáte společně s Ženským amatérským spolkem Homole hned v úvodu slavností.  Inscenace Lock-downův syndrom aneb hlavně klid! vás přesvědčí, že tímto syndromem může trpět kdokoli, kdykoli a kdekoli. Třemi představeními přispěje k dobré náladě Divadelní spolek J. K. Tyl z Českých Budějovic. V komedii plné vtipných situací a nečekaných záměn z pera jednoho z nejznámějších autorů divadelních komedií M. Camolettiho Na správné adrese uvidíte, co se stane, když se čtyři spolubydlící nezávisle na sobě rozhodnou radikálně změnit život a všichni si podají inzerát bez vědomí ostatních. Komedie Světáci vás vezme za partou fasádníků, kteří během nočního tahu Prahou narazí na trojici lehkých žen. A poslední bude skutečně objektivní pohled na úsvit našich dějin podle historika F. R. Čecha, tedy Dívčí válka. Přemysl, Vlasta a ostatní budou opět na válečné scéně v režii Jana Štěcha.

Poslední, co si z Trocnovských divadelních slavností od 20. května do 12. srpna budete moci vybrat, je Můj sluha Saturnin Marešovy divadelní společnosti. Představení začínají v Památníku Jana Žižky v Trocnově vždy ve 20.30 hodin.