Ve Valmezu startuje soutěž o nejkrásnější rozkvetlou zahrádku

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Radnice vyhlásila soutěž o nejkrásnější rozkvetlé město. Přihlásit se můžou majitelé zahrádek, ale i mateřské a základní školy či místní firmy.

„Jsem moc ráda, že se nám každoročně daří rozzářit další a další zákoutí našeho města. Rozkvétá však nejen veřejný prostor, ale také okna a balkony či předzahrádky a zahrady bytových a rodinných domů nebo škol a také vstupní prostory firem. Tyto všechny chceme za jejich práci vedoucí ke zvelebení Valašského Meziříčí ocenit, a proto jsme pro ně vyhlásili novou soutěž,“ říká místostarostka Yvona Wojaczková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Přihlášky zasílejte do 30. července na email stritezska@mujvalmez.cz. Soutěží se v kategoriích předzahrádky rodinných a řadových domů, ovocné zahrady, květinová výzdoba oken a balkonů, zahradní úpravy vstupních prostor firem a nejkrásnější školní zahrada základních a mateřských škol. Výherci dostanou poukázky na nákup sazenic a zahradnických potřeb v hodnotě 5, 3 a 2 tisíce. Školy obdrží lektorovaný program zaměřený na péči o rostliny a zahradu.