Ochutnáte během Street foodu nějaký hmyz?

STRAKONICE – To nejlepší ze světového street foodu nabídne čerstvé ryby, šťavnaté burgery i hmyz. Nebo jste snad na sladké? Pak se můžete těšit na lehké makronky  i zlatavé koblížky. Už víte, co si dáte?

Den, který se rozhodnete strávit ve společnosti dobrého jídla a pití, bude vyžadovat, abyste si vybrali. A to není vždy snadné. V menu budou streetfoodové speciality, čerstvé ryby i šťavnaté burgery. Troufnete si ochutnat tradiční pokrmy Srí Lanky? Víte, co se vaří v Africe? V nabídce bude také pikantní pljeskavica, pálivé dobroty bohaté na chilli a dokonce i hmyz. Potrpí si váš zmlsaný jazýček spíše na sladkosti? Pak vám chutě budou dělat třeba dozlatova usmažené koblížky, křehké vafle, lehké makronky, ledové nanuky nebo pestrá paleta sladkého pečiva a dezertů.

Nemusíte se bát. Během Street foodu bude v Panské zahradě ve Strakonicích postaráno i o váš pitný režim a můžete si i zatrsat na kubánskou a mexickou hudbu. Hlavně tam ale buďte včas, ať můžete ochutnat všechno! Ptáte se kdy? No přece 21. května v 10 hodin!