Opilou a nadrogovanou ženu popadl vztek a začala v Židenicích ničit vše kolem

BRNO – Pořádný rozruch způsobila minulý týden v Židenicích dvaadvacetiletá žena. Za její zběsilé řádění mohl zřejmě koktejl alkoholu, drog a vzteku.

Mladá žena se začala posilňovat růžovým vínem již kolem poledne. Dle jejích slov mohla vypít asi tři litry a také si šňupla nějaký pervitin. Večer pak měla sraz se svým bývalým přítelem, který má nastoupit do výkonu trestu. Dvojice se potkala na Staré Osadě. Po chvíli se ovšem pohádali a muž dal dívce facku. Slečna z místa utekla a jak tak utíkala, tak ji prý ovládl vztek a začala ničit vše, co ji přišlo pod ruku. Rozbila dvě domovní okna, výlohu prodejny, urazila asi čtyři zpětná zrcátka u zaparkovaných vozidel a shazovala popelnice, které ale kupodivu zase postavila.  „Celková škoda ještě nebyla vyčíslena, ale již teď je zřejmé, že se bude jednat o několik desítek tisíc korun. Dívce tak může za poškození cizí věci hrozit i pobyt ve vězení a to až na jeden rok, uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková. Mladá žena svého jednání lituje, ale nemohla si prý pomoci.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.