Střet Jeepu s chodkyní v Dubňanech: Policisté hledají svědky nehody

HODONÍN – Dopravní policisté vyšetřují dopravní nehodu, která se odehrála v neděli v půl desáté dopoledne v Dubňanech na křižovatce ulic Hodonínské a Nádražní. Zraněnou ženu přepravil vrtulník do nemocnice.

V Dubňanech se stala dopravní nehoda na křižovatce ulic Hodonínské a Nádražní. Jak popsal mluvčí policie Petr Zámečník, řidič osobního auta značky Jeep se slovenskou značkou jel od Hodonína směrem na Kyjov. Při průjezdu křižovatkou s ulicí Nádražní zřejmě přehlédl chodkyni s jízdním kolem, která přecházela po přechodu pro chodce. Uprostřed přechodu došlo ke střetu auta s ženou, po kterém zůstala zraněná ležet na vozovce. Následně byla letecky dopravena na ošetření do nemocnice. „Policisté nyní hledají případné svědky, kteří se v blízkosti mohli nacházet, doposud s policisty nehovořili, ale mohli by poskytnout důležité informace k řádnému objasnění nehodového děje. Ozvat se mohou na telefon 974633260 nebo přímo na linku 158,“ uvedl mluvčí policie Petr Zámečník.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.