Neznámý zloděj ukradl elektrokola za více než 100 tisíc korun

HRADECKO – Od uplynulého pátku řeší policisté případ odcizení dvou elektrokol. Ke krádeži mělo dojít během noci ze čtvrtku na pátek minulého týdne. Vyšetřovatelé se obracejí na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání po neznámém zloději. Možná právě vy jste něco viděli.

„Oznamovatel sdělil, že kola nechal uzamčená na nosiči jízdních kol, který má upevněný na tažném zařízení svého osobního vozidla, s nímž večer přijel a zaparkoval v podzemních garážích svého bydliště v Hradci Králové v ulici Haškova na Pražském Předměstí. Pachatel mu krádeží kol a zámků a poškozením nosiče způsobil škodu za více než 110 tisíc korun,“ říká mluvčí policistů Iva Kormošová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Pokud máte jakoukoliv informaci k odcizeným kolům, či jste si všiml podezřelé osoby či osob, které se v uvedený čas a místě pohybovaly zavolejte na tísňovou linku 158, nebo se dostavte dostaví přímo na obvodní oddělení Hradec Králové 1 sídlící na Gočárově třídě.