Pouhé tři dny a další střet vozidel na obchvatu Slaného. Srazil se tu osobák s nákladním autem!

KLADNO – Nehoda za nehodou? Na obchvatu Slaného se na silnici I/16 před pouhými třemi dny, v neděli 22. května 2022 střetl autobus s motocyklem a dvěma auty. Už ve středu krátce před desátou hodinou tu došlo k další srážce, tentokrát osobního auta s nákladním.

První pomoci dvěma zraněným se ujal mělnický hasič, který náhodou projížděl kolem. Osobní vozidlo červené barvy řídila sedmašedesátiletá žena, kterou bylo nutné z vozidla vyprostit. Podle středočeských záchranářů utrpěla otřes mozku, zhmoždění hrudníku a sanitou byla převezena do motolské nemocnice. Muž cestující ve vozidle měl pohmožděnou hlavu a byl převezen do slánské nemocnice. Provedené dechové zkoušky měly negativní výsledek.

Staňte se členy FB skupiny Noviny kraje – Středočeský a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Silnice první třídy číslo 16 byla po celou dobu vyprošťovacích prací uzavřena. Poté, co hasiči provedli protipožární opatření na vozidle a zasypali uniklé provozní kapaliny sorbetem, se zhruba v půl jedenácté částečně obnovil provoz.

Foto: HZS ScK