Řidiči, pozor na kompletní uzavírku

TRUTNOVSKO – Z důvodu obnovy vodovodu a kanalizace dojde k úplné uzavírce v jedné z ulic. Kromě řidičů by si měli dát pozor také chodci, kteří budou staveništěm procházet. Práce v dané oblasti by měly trvat zhruba měsíc.

Od čtvrtka 26. května budou v ulici Na Příčce ve městě Dvůr Králové nad Labem probíhat stavební práce, konkrétně od domu čp. 1745 po čp. 1986. Tento úsek bude pro všechny motoristy zcela uzavřený, nebude zde možné ani parkovat. K obnově provozu dojde až při výměně kanalizace, v závěrečné etapě prací bude pak dočasně odstaven vodovodní řád. Pozor by si měli dát i pěší, až budou staveništěm procházet. Práce by měly být ukončeny nejdéle 22. června. „Po dobu provádění výkopových a montážních prací bude vhodné vyjet z místa staveniště motorovými vozidly a přeparkovat je mimo zájmové území z důvodu zachování jejich bezpečnosti a zejména mobility,“ dodává stavbyvedoucí Ivo Antonov.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.