VIDEO: Mladíci okradli spícího muže o mobilní telefon

BRNO – Dnes nad ránem došlo ke krádeži mobilního telefonu v podchodu pod hlavním nádražím. Dvojice mladíků využila opilosti muže a sebrala mu přístroj. Vše natočily kamery.

Pracovníci dohledového centra sledovali na kamerách, jak dvojice nenápadně přikročila ke společensky unavenému muži, rozhlédla se kolem a když nikoho neviděla, jeden z ní se shýbl a dvaadvacetiletému muži vytáhl k kapsy u kalhot mobilní telefon. Poté se rychle vytratila. Spící muž na chvíli procitl, ale ještě si neuvědomoval, že byl okraden. Po malé chvíli to ale zjistil, začal si nervózně prohrabávat kapsy a rozhlížet se dokola.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Na tísňové lince jsme dostali hlášení o tomto případu. Vyslaní strážníci osmnáctiletého lupiče dopadli ještě v podchodu. Po zjištění totožnosti ho předali republikové policii jako podezřelého z trestného činu,“ uzavírá tisková mluvčí Markéta Skřivánková.