Dětský den s Policií ČR a dalšími složkami integrovaného záchranného systému

TRUTNOVSKO – Pokud nemáte v kalendáři nic naplánováno na tuto neděli, tak právě možná vás zaujme Dětský den v kempu Dolce u Trutnova. Pro malé i velké návštěvníky zde budou ke zhlédnutí připravena služební vozidla, policejní vybavení, nebo třeba ukázka práce psovodů.

Účastníci akce si mohou kromě policejních aut, prohlédnout také služební motorky a čtyřkolky. Bude možné si vyzkoušet tzv. opilecké i drogové brýle a projít s nimi slalom mezi kužely. Policisté budou připraveni ukázat vybavení se kterým vyráží do terénu a také zodpoví jakoukoli zvědavou otázku.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Během odpoledne vystoupí se svou ukázkou policejní psovodi. „Uvidíte jednak jejich poslušnost, ale také využití při zadržení nebezpečného pachatele. Jako bonus kolegové představí ne zcela obvyklého psího parťáka, který je však velmi platným členem našeho sboru,“ říká mluvčí policistů Lukáš Vincenc.