Policisté hledají svědky nehody, při které na Havlíčkobrodsku zemřel člověk

HAVLÍČKŮV BROD – V rámci vyšetřování dopravní nehody, která se stala 19. dubna v obci Herálec na Havlíčkobrodsku, potřebují policisté vyslechnout svědky. Pokud jste místem v době nehody projížděli, kontaktujte policisty na lince 158.

K tragické dopravní nehodě došlo v úterý 19. dubna okolo sedmé hodiny ráno na silnici I/34 v katastru obce Herálec, mezi obcemi Rozkoš a Skála. „Střetla se zde dvě osobní motorová vozidla Škoda Octavia modré barvy a osobní motorové vozidlo Toyota Rav 4 červené barvy. Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění jedné osoby, která svým zraněním podlehla,“ informovala mluvčí policie Dana Čírtková.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Policisté hledají svědky, kteří by pomohli nehodu objasnit. „Obracíme se zvláště pak řidiče, kteří k místu dopravní nehody přijížděli ze směru od Humpolce a na místě dopravní nehody poskytovali první pomoc, aby se přihlásili na tísňovou linku Policie České republiky 158,“ dodala mluvčí.