Neznámý šofér způsobil nehodu a ujel. Audi A6 kvůli němu bouralo do skály

NÁCHODSKO – Krátce po jedné hodině odpolední došlo toto úterý na silnici III. třídy v Náchodě k bouračce. Jelikož řidič, který vše zapříčinil z místa doslova rychle zmizel, žádají policisté širokou veřejnost o pomoc. Možná právě vy pro ně máte důležité informace.

„Dle dosud zjištěných informací měl dosud neustanovený řidič jedoucí ve směru od centra Náchoda na Kramolnu při průjezdu levotočivou zatáčkou ohrozit řidiče protijedoucího vozidla Audi A6. Ten měl na nastalou situaci zareagovat strhnutím vozidla, jenž se následně zastavilo o skálu,“ říká mluvčí policistů Lucie Konečná.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

U řidiče Audi provedli policisté dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která ukázala negativní výsledek. Pokud jste v danou dobu jeli kolem a máte ve svém automobilu nainstalovanou palubní kameru, nebo máte jakékoli informace, které by pomohly, přihlaste se přímo policistům z dopravního inspektorátu Náchod nebo telefonicky na telefonním čísle 974 534 251. Případně volejte tísňovou linku 158.