Řidič na Olomoucku uhořel v havarovaném autě. Policie hledá svědky nehody

OLOMOUCKO – Včera brzy ráno se na Olomoucku stala dosud neobjasněná nehoda, kdy pětačtyřicetiletý řidič osobního auta při sjezdu z dálnice narazil do betonové zídky, auto vzplanulo a řidič v havarovaném autě zahynul. Kriminalisté nyní žádají veřejnost o pomoc vedoucí k objasnění nehody.

O tragické dopravní nehodě na Olomoucku jsme vás informovali v tomto článku. K nehodě došlo včera brzy ráno kolem 04:50 hodin na silnici číslo 570 u dálničního sjezdu na 37. kilometru dálnice D46 ve směru od Olomouce na Hněvotín. „Pětačtyřicetiletý řidič vozidla Citroen Berlingo jedoucí po dálnici D46 ve směru od Olomouce na Hněvotín pravděpodobně při sjezdu z dálnice z dosud nezjištěných příčin rovně projel čtyřramennou křižovatkou a narazil do protější betonové zdi. Potom došlo k vzplanutí vozidla. Řidič při nehodě zahynul,“ uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman. V souvislosti s touto nehodou se policie obrací na případné svědky, kteří mohli v dané době projíždět uvedeným úsekem a zaznamenali pohyb Citroenu, aby se přihlásili na linku 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Foto Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje