Motocykly Indian zaburácí na českobudějovickém výstavišti!

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Bez ohledu na jazyk i kulturu sjedou se z více než třiceti zemí majitelé motocyklů Indian do jihočeské metropole, aby společně prožili Indian Riders Fest Budweis 2022. Ať už patříte mezi motorkáře, nebo máte jen rádi chrom a plameny, zábavu a skvělou podívanou tu najdete všichni. Navíc tu jedinečné setkání koní pod kapotou s koňmi živými doplní i rodeo! Však ke koním vždy patřili Indiáni, ne?

Neopakovatelnou atmosféru, kterou vytvářejí majitelé a nadšenci Indian Motorcycles z více než třiceti zemí, doplní kaskadérská show, mezinárodní food festival, Custom Indian Motorcycle show i přehlídka veteránů. Chcete si vyzkoušet některý z modelů Indian? Vyberte si z ukázkové flotily ten svůj a vyrazte, protože kdy jindy budou demo jízdy zdarma, že? V plánu je i spanilá jízda, nějaký ten koncert, přehlídka upravených motocyklů a trocha toho lahodného moku, protože Budvar se blýskne prémiovým pivem.

Na místě najdete i spoustu stánků nabízejících produkty a služby související s motorkářským životním stylem, jako jsou helmy, oděvy, kožené výrobky, airbrush studio a další. A protože ke koním vždy patřili Indiáni, můžete se těšit i na rodeo! Víkendový Indian Riders Fest Budweis 2022 začíná na českobudějovickém výstavišti 10. června!