Šofér s dodávkou Fiat putoval z příkopu do příkopu. Při nehodě se bohužel zranil

JIČÍNSKO – Toto pondělí krátce před půl třetí hodinou odpolední havaroval osmapadesátiletý řidič po projetí mírné pravotočivé zatáčky, když jel od Kumburského Újezdu směrem na Úlibice. Šoféra pravděpodobně přemohla únava a plně se tudíž nevěnoval řízení.

Řidič vyjel vpravo mimo silnici, kde najel na kovová svodidla. Dále pokračoval do levého silničního příkopu, kde přejel pět stromů a náletové křoviny. Policisté provedli na místě s řidičem dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která ukázala negativní výsledek. Muže si poté do své péče převzala zdravotnická záchranná služba, která ho transportovala do nemocnice.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 350 tisíc korun a řidiči bylo na místě pro závady zadrženo osvědčení o registraci vozidla. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna,“ říká policejní mluvčí Eliška Majerová. Řidič dostal na místě pokutu 2 tisíce korun.