Vsetínské koupaliště se chystá na letní sezónu

VSETÍN – Koupaliště Pod Pecníkem je připravené přivítat první návštěvníky. Sezóna letos začne v sobotu 18. června a potrvá až do konce srpna.

Otevírací doba se v červnu oproti loňsku prodlouží o jednu hodinu, takže návštěvníci si mohou užít letní koupání ve všední i víkendové dny od 10 do 20 hodin. Stejně tak tomu bude v červenci. V srpnu se otevírací doba změní – koupaliště bude přístupné od 10 do 19 hodin, a to během celého týdne.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Vstupné se ani přes narůstající náklady nezdražuje. Radnice tím chce vyjít všem, kteří si koupání kvůli covidovým rokům neužili. Za celý den návštěvníci zaplatí 100 korun, děti a senioři 60 korun. Půldenní vstupné se ruší a nahradí ho večerní koupání od 16 hodin, což znamená pro dospělé 60 korun a pro děti a seniory 40 korun. O něco výhodněji vyjde permanentka na 10 celodenních vstupů, za kterou dospělí zaplatí 900 korun a děti a senioři 550 korun.

O dva týdny později se otevře i Sokolák. „Venkovní bazén Sokolák bude otevřen v prázdninové měsíce červenec a srpen a vstup na něj bude umožněn v rámci zakoupení klasického vstupu přes hlavní pokladnu městských lázní, a to dle platného ceníku, který najdete na webu Vsetínské sportovní,“ řekl místostarosta Tomáš Pifka. Stejně jako v minulém roce lze zakoupit výhodné letní vstupné, které umožní celodenní vstup za cenu pětihodinového vstupu do městských lázní včetně bazénu Sokolák.