Na extrémní překážkový závod Jindřichohradecký Lev v sobotu vyrazí přes 600 závodníků

JINDŘICHŮV HRADEC – V sobotu 18. června se na vojenském cvičišti 44. lehkého motorizovaného praporu odehraje další ročník extrémního překážkového závodu Jindřichohradecký Lev. Na start se postaví 148 profesionálních vojáků z celé České republiky ve své army kategorii a 500 závodníků z řad veřejnosti.

O závodu informovala mluvčí jindřichohradecké radnice Eliška Čermáková. „Většina trasy je velmi dobře divácky přístupná a navíc je připraven doprovodný program pro děti i dospělé. Můžete se těšit na ukázku vojenské techniky a zbraní, ukázku první pomoci, stan přežití v přírodě, slaňování, lukostřelbu, dětskou hernu a další. Samozřejmostí je i coffee bar a stánek s občerstvením,“ uvedla Čermáková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Závod začíná v 10:00 hodin pro army kategorií, ve 12:00 až 16:00 hodin pak bude startovat veřejnost. Předpokládané doběhnutí posledních běžců je kolem 18:00 hodiny. Poté bude následovat afterparty.